“Bang, terima kasih bang” 

Muncul paparan wasap dari customer pukul 2.30 pagi..😅😅😅

 

“Yea bos, kenapa bos?” balasku pendek

 

“Abang ingat lagi tak saya? Saya yang order LOBOOSE CANDY hari tu. Sebelum ni kan saya takut nak amik ubat kuat ni tapi tu lah batin tak berapa nak kuat sangat. Pancut sekali je dah taknak naik lagi” balasnya panjang lebar

 

“Tadi cuba amik LOBOOSE CANDY tu sebiji dalam pukul 11 mcm tu, lepas 40 minit, adik bawah bangun berdiri tegak. Lepas pancut pun masih tegak lagi. 2 round jugak la tadi😁😁😁

 

“Terima kasih sekali lagi bang, isteri kemain lagi senyum lebar siap tanya ada amik apa apa ke?

Takkan saya nak mengaku, saya jawab, tu power abang sebenar yang selama ni abang simpan!!😂😂😂

 

Tak usah malu-malu demi kepuasan isteri isteri dan kepuasan bersama. LOBOOSE boleh selesaikan masalah kurang keras, kurang power, pancut 1 round dah tak bangun dan banyak lagi kelebihan lain. 

 

Apa itu Loboose Super Candy ?

 

Fungsi Loboose Candy

================

– Tahan lebih lama

– Keras

– Panjang

– Padat

– Prestasi yang luar biasa

 

 

LOBOOSE CANDY JUGA MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG

 

• Melancarkan sistem peredaran dan pengaliran darah

• Kesan dapat dilihat serta merta

• Menyihatkan permukaan kulit dan urat boboy

• 100% bahan semulajadi dan organik yang terpilih

• Halal, bersih dan selamat tanpa barang terlarang

• Tiada kesan sampingan yang bahan berbahaya

• Mudah dibawa pek kemas dan mudah digunakan

 

LOBOOSE INI BERKESAN UNTUK:

• Dapat membantu para suami

• Mengeratkan hubungan suami isteri

• Selamat dari bakteria dan bersih

• Tidak kebas 

• Tidak panas dan selesa 

• Tiada kesan sampingan untuk kulit Sensitif

• Mendapat Kelulusan USFDA 

 

LOBOOSE diimport dari GERMANY 🇩🇪! Wow!!!!!

✅ 100% Semulajadi ( Tiada bahan kimia)

✅ Berperisa oren #vitaminC

✅ Sebiji utk 3 – 7 hari berkesan

 

1 botol Loboose mengandungi 13 Super Candy yg mampu bertahan sehingga 1-2 bulan penggunaan !

 

ALAMI KEHEBATANNYA BERSAMA LOBOOSE SUPER CANDY !!!

 

 

 

Loboose Testimoni

 

 

 

#loboose

#lobooseoriginal

#ubatkuatloboose

 

 

Stok cepat habis dan laku keras

 

BUAT TEMPAHAN SEKARANG !!!

 

Untuk order, sila whatsapp ke +60147118604

   

 

 

Disediakan oleh,

Mohd Asyrin Bin Adnan

+6014-711 8604

Trusted Seller Loboose Original HQ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!