“KENAPA KITA PERLU AMALKAN GLOCO CHOC

============================================

 

­čĺ»┬áMembakar lemak tanpa sedar

­čĺ»┬áMenghalang pembentukan lemak baru

­čĺ»┬áTablet coklat yang sedap.

­čĺ»┬áMengurangkan selera makan

­čĺ»┬áMembaiki sistem perncernaan dan penghadaman

­čĺ»┬áBadan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan

­čĺ»┬áMembantu mencantikkan kulit,

­čĺ»┬áMembantu kempiskan Perut dan meningkatkan metabolisma badan

­čĺ»┬áKaya antioksidan dan meningkatkan antibodi

­čĺ»┬áMengurangkan level tekanan / stress

 

“SIAPA YANG PERLUKAN GLOCO CHOC”

============================================

 

­čĺą┬áLelaki dan wanita yang idamkan bentuk badan yang cantik dan menawan.

­čĺą┬áSangat sesuai bagi mereka yang ingin tingkatkan tahap metaboslisma badan.

­čĺą┬áSangat sesuai bagi mereka yang ingin kawal nafus makan yang berlebihan.

­čĺą┬áBagi mereka yang ingin kempiskan perut yang buncit.

­čĺą┬áSangat disyorkan bagi mereka yang tiada masa untuk bersenam dan melakukan activity riadah.

 

Isian 60 biji untuk 2 botol dalam 1 kotak

 

Cara Consume:

 

Kunyah sampai hancur sebiji pagi dan sebiji malam atau 2 biji sekaligus setiap hari sejam sebelum sarapan atau makan malam

 

Gloco Choc Testimoni

 

“Stop FAT in Style”

 

FAQ – GLOCO CHOC SLIMMING BOOSTER

 

1) Produk lelaki ke wanita ni?

Jawapan: Produk UNISEX. Dua-dua boleh.

 

2)  Apa rasa Gloco Choc ni? Dalam bentuk Pill ke?

Jawapan: Perisa coklat. Sangat sedap. Bukan pill, bukan gummy. Tapi dalam bentuk TABLET kunyah. Nak hisap2 pun boleh.­čśś

 

3)  Cara consume Gloco Choc?

Jawapan: Sangat mudah. Ambil sebiji dan kunyah sehingga hancur. Digalakkan consume sejam sebelum sarapan dan makan malam.

 

4) 1 kotak tahan berapa lama?

Jawapan: 1 kotak ada 2 botol. Sebotol mengandungi 30 tablet coklat untuk 60 hari jika consume sebiji sehari. Tapi kalau nak cepatkan lagi process penurunan berat, disaran kan ambil 2 biji sehari sejam sebelum sarapan dan makan malam.

 

5) Perlu bersenam dan diet tak?

Jawapan: Terpulang. Jika nak kesan yg lebih cepat digalakkan melakukan senaman ringan. Kalau taknak pun takde masalah. Senaman sebenarnya dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif. Formulasi Gloco Choc memang untuk membakar lemak lebih pantas dan membuatkan perut akan terasa kenyang. Jika taknak buat senaman ringan, digalakkan untuk minum air kosong secukupnya.

 

6) Ada side effect tak?

Jawapan: Takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari ramuan terpilih dan tinggi kualiti.

 

7) Ada pantang larang?

Jawapan: Tiada pantang larang sebab Gloco Choc bukan ubat, tapi makanan tambahan untuk kesihatan sekaligus untuk penurunan berat badan. Bahan2 pun dari herba yang terpilih bagi memberi kesan penurunan yang optimum. Jika boleh, kurangkan pengambilan benda2 manis dan lebihkan air kosong bagi memasti kan kesan yang lebih cepat.

 

8) Kalau stop consume Gloco Choc tak jika dah dapat berat yang idea.

Jawapan: Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal. Pilih  pengambilan pemakanan yang seimbang bagi memastikan berat tak meningkat.

 

9) Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?

Jawapan: Boleh stop. Nak teruskan pun takde masalah.

 

10) Ibu mengandung boleh consume tak?

Jawapan: Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk slimming termasuk Gloco Choc.

 

11) Ibu menyusu boleh amik tak?

Jawapan: Tiada masalah untuk ibu menyusukan anak. Syarat, baby mestilah berumur 3 bulan dan ke atas.

 

12) Jika berat tidak turun?

Jawapan: Ramuan serta bahan Gloco Choc semuanya fokus pada pembakaran lemak dan menurunkan berat badan. Bahan2 ini bertindak bertindak secara efektif di dalam badan. Berdasarkan ramuan tersebut, kita pasti mesti ada penurun walaupun penurunan yang kecil. HQ Gloco Choc akan menyediakan group telegram KHAS bagi pengguna dan bakal pengguna untuk guide sehingga mereka dapat kesan yang optimum.

 

13) Seawal umur berapakah boleh comsume?

Jawapan: Seawal umur 15 – 60 tahun.

 

14) Boleh ke campur Gloco Choc dengan supplement lain atau consume dengan ubat hospital?

Jawapan: Boleh tiada masalah. Tapi perlu jarakkan masa sekurang-kurangnya 2 jam.

 

15) Pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol boleh consume tak?

Jawapan: Boleh takde masalah untuk pesakit darah tinggi. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Gloco Choc tiada gula. Malah mungkin dapat menurunkan kadar gula dalam darah

*Bagi pesakit jantung juga xde masalah. Gloco Choc dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

 

16) Waktu period boleh amik tak?

Jawapan: Boleh, tiada masalah. Tapi bagi yang ada masalah period tak teratur, tidak disarankan untuk consume sewaktu period.

 

17) Gastrik boleh consume tak?

Jawapan: Boleh. Tapi pastikan makan terlebih dahulu sebelum consume Gloco Choc.

 

18) Ingredient/bahan2?

Jawapan: Konjac, Fish Collagen, Fibersol, L-Carnitine, Sucrose, Maldodextrin, Acacia Gum, Starch and Magnesium Stearate

Dengan formulasi bahan2 tersebut, ianya memang dapat membantu menurunkan berat badan sekurang kurangnya 2 ke 5kg seminggu.

 

#glocochoc

#glocochockkm

#glocochocoriginal

#glocochocslimmingbooster

 

 

Stok cepat habis dan laku keras

 

BUAT TEMPAHAN SEKARANG !!!

 

Untuk order, sila whatsapp ke +60147118604

   

Disediakan oleh,

Mohd Asyrin Bin Adnan

+6014-711 8604

Trusted Seller Gloco Choc Original HQ

 

 

 

           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!